0

24/7 bereikbaar

Levering binnen 48 uur

Laagste prijs garantie

Groen keurmerk

Obers en serveersters die tafels voor de avond die komen gaat in gereedheid brengen, kunnen hun presentatie niet afmaken zonder een bestekzakje. Een bestekzakje is een houder van Airlaid die doorgaans voorzien is van één of meerdere instopstroken, waar men het mes, de vork en eventueel een lepel in kan plaatsen. Soms wordt er een servet geplaatst in hetzelfde vakje van het bestekzakje, maar het is ook mogelijk dat er een extra gleuf is aangebracht voor het depdoekje.

1 resultaat gevonden
Sortering

Op Servet.nl kunt u het bestekzakje in bulk kopen, zodat uw voorraad continue op peil gehouden wordt. Houdt u een restaurant draaiende en begint het magazijn achter de keuken leeg te raken? Koop dan het bestekzakje bij Servet.nl.

Pochette van Servet.nl

Net zoals het geval is bij ‘servet’, is ook het synoniem pochette voor een bestekzakje afgeleid uit de Franse taal. Zou u dus plaatsnemen in een Franse boulangerie voor een croissant met ‘confiture’ en ‘beurre’, dan is de kans groot dat de heer des huizes aan komt zetten met een pochette.

Het voordeel van het bestekzakje zit hem in een aantal zaken. Een van de dingen waar het zich op toespitst, is de hygiëne. Bij het uitserveren raken uw medewerkers het bestek niet direct aan, want het bestelzakje voorkomt dat de wijsvinger en duim het eetgerei raken. Uw gasten krijgen zo altijd het idee dat u waarde hecht aan reinheid in uw eetlokaal, waardoor ze een stuk rustiger aan tafel zitten.

Bedrukte bestekzakjes

Wilt u uw bestekzakje personaliseren, zodat de presentatie van uw tafels naar een ander level wordt getild? Kies dan voor het bedrukte bestekzakje. Het bedrukte bestekzakje zorgt voor een bepaalde herkenbaarheid en daarnaast wordt het bestekzakje er een stuk mooier van. Laat het logo van uw restaurant aanbrengen of kies voor een toffe slogan die het bedrijfsmotto van uw onderneming representeert.

De reden waarom eigenaren van horecaondernemingen eveneens graag een beroep doen op bedrukte bestekzakjes, komt door de gemakkelijke voorbereiding die het in de hand werkt. Op momenten dat het even rustig is in uw eettent, kunt u de besteklade erbij pakken en de messen, vorken en lepels in het bestekzakje plaatsen. Ga dus vanaf nu voor comfort en bestel een hele lading van het bestekzakje!

Bestekzakjes horeca kopen

Bestekjes voor de horeca kunt u eenvoudig kopen op Servet.nl. Wij zijn de leverancier voor de horeca bij uitstek en hebben ruime ervaring in het veld van hospitality. Onze dienstverlening kenmerkt zich onder andere door snelle verzending, want wij zijn vaak al in staat om binnen 2 dagen aan u te leveren. Servet.nl heeft daarnaast een groen keurmerk, waarmee wij ons presenteren als een milieubewuste partner. Naast bestekjes voor de horeca, zijn wij ook uw partner voor tafelaankleding, napperons en placemats.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.